Oprette en forretning at ‘eNthems’ ud fra mængden: en virksomhed hymne giver en konkurrencefordel

Hvert land har en nationalsang, så hvorfor ikke alle virksomheder? Det er præcis det spørgsmål, der lægger frem til potentielle kunder.
Dette nye og innovative hjemmeside tilbyder virksomheder mulighed for at oprette en officielle selskab hymne eller “eNthem.” Hvorfor har gæster lytte til “på hold” musik, når du kan bruge disse dyrebare minutter for at kommunikere hvad din virksomhed handler alle om? Opkaldere bliver uddannet, underholdt og sandsynligvis, glædeligt overrasket over din virksomheds opfindsomhed.
“Som en ung dreng på 17, fem år siden, jeg emigrerede til USA fra Rusland,” Stan Oleynick, hjernerne bag enthem.com, sagde. “Jeg havde en drøm om at starte en computer forretning, så snart jeg kom til Amerika, fordi jeg vidste, at dette er et land af muligheder. Forhåbentlig er dette det første skridt i en flyvning af mange.”
For virksomheder interesseret i at skabe en eNthem, er processen enkel. Kunder giver Virksomhedsbaggrund, kontaktoplysninger, og understrege, hvad sangen skal kommunikere. Inden for to uger, vil sangen være komplet.
Ophavsretten tilhører kunden og deres eNthem kan bruges i hvert fald de vælger — at spille på deres business Website, for tv- og radio-annoncer, videoklip og meget, meget mere.
“ENthem gør din virksomhed, skiller sig ud fra mængden,” sagde John mærker, forsikring virksomhedsejer. “Da jeg spurgte et par af mine kunder om ideen og lyttede til deres positive reaktioner, jeg vidste, jeg var nødt til at prøve det.”
Den faste pris for en eNthem er $499 for en 3-minutters stykke. Oleynick vil selv synge; Han har en musikalsk baggrund og kan tilføje en unik kant til sangen.
Oleynick har til formål at opnå et økonomisk mål på $1 million. Gæster der betaler en ekstra beløb, og hjælpe med at nå dette mål hurtigere, modtage “Top Investor” status. Som “Top Investor” vil belønning være 5 procent ejerskab af en revolutionær, Internet-projekt, der er sit endelige mål. Virksomhedens firmaets logo eller navn vil featured på eNthem hjemmeside og knyttet til deres virksomheds hjemmeside, sikrer stor eksponering.
For at lytte til en eNthem, kan du besøge webstedet på og lære mere om hvorfor virksomheder tuning og vender op for lydstyrken.
Kontakt: Stan Oleynick
(916) 712-9637

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen