Hvordan man starter en virksomhed på internettet

Så du ønsker at starte en virksomhed? Godt for dig. Virkelig, jeg mener det oprigtigt. Jeg tænker på millioner af mennesker, at lade tanken kort igennem deres sind på han vej til arbejde hver dag.
Vas flertallet af mennesker legetøj blot med tanken på punkter i deres liv når de hader deres chefer eller deres løn eller deres manglende ferietid. Du, på den anden side undersøger hvad det tager o starte en virksomhed. I det mindste vil du finde svarene her og stoppe spilde tid spekulerer “hvad nu hvis.”
Det er meget nemt at starte en virksomhed, hvis du gør det på internettet. Du har lidt overhead involveret, ingen leje, engang ikke produkter til lager (hvis du sælger elektronikprodukter)!
Hvad mere er, er der bogstaveligt talt tusindvis af mennesker markedsføring af andre folks produkter som “datterselskaber.” Du kan bogstaveligt talt begynde en virksomhed ved hjælp af andre folks stock, ejendom, knowhow, tjenesteydelser og varer.
Jeg kender mennesker, der gør forbløffende pengebeløb månedlige bare sælge produkter, der ikke selv tilhører dem. Jeg ville fortælle dig tal, men du vil aldrig i en million år tro mig.
Hvordan kreative kan du være? Nå, er her en lille historie om en fyr, der startede en forretning på nettet i en af de mest usædvanlige måder, jeg har hørt om i lang tid.
Du huske dækket af kort, som den amerikanske regering lavet med top 50 mest eftersøgte terrorister? Saddam Hussein blev Ace of Spades, hvis du husker.
Nogen jeg kender fik fat i en forhandler for disse kort, og spurgte om de ville tage ordrer fra ham og levere ordrer til sine kunder. Han derefter oprettet en hjemmeside, sluttede Googles Adwords program hvor du pay-per-klik på din annonce, og lavet $12.000,00 i én uge sælger dæk kort med terrorister på dem som souvenirs!
Du tror, du ikke kan starte en virksomhed på internettet? Tro om igen! Hvis en fyr kan gøre $12.000 om ugen sælger souvenirs, kan du sikkert finde produkter til at sælge eller endda oprette dine egne.
De fleste mennesker begynde at tjene penge online som datterselskaber. Denne måde du sælger andre folks produkter og du får en provision for at henvise salg til dem. Alt hvad du behøver for dette er nogle fantastiske produkter at affiliate med, en hjemmeside, vært for dit websted, og du har alt hvad du behøver!
Tag mit websted for eksempel. Jeg sælger andre folks produkter og tjenester og jeg elsker det. Hvis du starter en virksomhed som min, er der ingen grund til at lagerføre produkter, få en erhvervskonto, eller beskæftige sig med kundeservice. Produkt ejere tage sig af alt.
Aldrig i menneskehedens historie har det været lettere eller billigere at starte en virksomhed. Hvis du ønsker det, go for it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen